Jeremy Allen White din serialul "The Bear" este în discuţii pentru a-l interpreta pe Bruce Springsteen într-un viitor lungmetraj narativ despre realizarea albumului "Nebraska" din 1982, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu a fost încheiată nicio înţelegere, dar Scott Cooper este ales pentru a scrie şi regiza filmul intitulat "Deliver Me From Nowhere". A24 este, de asemenea, în discuţii pentru a se alătura proiectului. Scott Stuber, aflat la primul său proiect cinematografic major de când a părăsit postul de director de film la Netflix, s-a alăturat în calitate de producător.

Filmul este o adaptare a cărţii "Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen’s Nebraska", scrisă de Warren Zanes în 2023.

Filmul îl va urmări pe Springsteen şi călătoria de realizare a celui de-al şaselea album de studio, o colecţie de cântece care au marcat o nouă direcţie artistică a rockerului de la "Born to Run". Springsteen a înregistrat "Nebraska" pe o casetă în dormitorul său din New Jersey, cu câţiva ani înainte ca el şi E Street Band să lanseze "Born in the U.S.A.".

White a câştigat un Globul de Aur, un premiu Emmy şi un premiu SAG pentru rolul lui Carmy Berzatto în dramedia "The Bear" de la FX. În prezent, el filmează sezoanele 3 şi 4 ale serialului în Chicago. De asemenea, actorul a fost apreciat pentru rolul său din drama sportivă "The Iron Claw", produsă de A24, în care l-a interpretat pe campionul de wrestling Kerry Von Erich.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.