Le Journal de Dimanche a dezvăluit clasamentul anual al personalităţilor preferate de francezi, pe primele locuri fiind, ca şi în 2019, Jean-Jacques Goldman şi Sophie Marceau

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jean-Jacques Goldman şi Sophie Marceau rămân în fruntea personalităţilor preferate de francezi, potrivit Top 50, publicat duminică de JDD.

Compozitorul şi cântăreţul se află pentru al zecelea an în fruntea topului. Pentru actriţa din "La Boum", este al doilea an consecutiv. 

Omar Sy, care a putut fi văzut anul acesta în "L'Appel de la forêt" şi "Police", se menţine pe poziţia a doua. 

Jurnalistul Jean-Pierre Pernaut, prezentator favorit al francezilor de la TF1, s-a clasat pe locul trei. Cântăreţul Soprano, actorii Jean Reno şi Jean-Paul Belmondo îi urmează. 

Chef Philippe Etchebest, devenit un purtător de cuvânt pentru restaurantele lovite de criza sanitară, intră în clasament pe poziţia a şaptea. 

Actriţa Marion Cotillard este pe poziţia a cincea la categoria feminină. Şi alte personalităţi feminine au cunoscut o ascensiune în top: Karine Le Marchand, Mylène Farmer şi Evelyne Dhéliat, Anne Roumanoff (locul 11) şi Michèle Laroque (locul 14). 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.