Apreciat pentru rolurile sale din „Game of Thrones”, „Aquaman” sau „Dune”, actorul Jason Momoa va scrie şi va produce serialul „Chief of War” pentru Apple TV+. El va fi şi actor în proiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Format din opt episoade, „Chief of War” spune povestea colonizării şi anexării arhipelagului Hawaii din punctul de vedere al populaţiei indigene care locuiesc în aceste insule. Jason Momoa va interpreta aici un şef războinic, eroul principal al intrigii. 

Deocamdată, nu a fost anunţată încă o dată de producţie sau de difuzare. 

Jason Momoa a co-scris anterior, regizat şi jucat în filmul „Road to Paloma”, lansat în 2014. El a mai scris împreună cu  Pa'a Sibbett scenariul viitorului lungmetraj „The Last Manhunt”, în care actorul va avea un rol secundar. 

„Chief of War” va fi al doilea serial Apple produs de Jason Momoa. Actorul apare în prezent în „See”, ce relatează un viitor post-apocaliptic în care aproape toţi oamenii care au mai rămas şi-au pierdut vederea. 

Al doilea sezon al serialului a fost difuzat în 2021 şi are deja al treilea sezon. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.