Actorul şi cântăreţul Jared Leto va juca rolul lui Hugh Hefner, fondatorul Playboy, într-un film biografic realizat de Brett Ratner, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jared Leto, în vârstă de 45 de ani, a fost cel care şi-a exprimat dorinţa de a-l întruchipa pe Hefner, care a murit pe 27 septembrie, la vârsta de 91 de ani.

„Jared este un vechi prieten. Când a auzit că am achiziţionat drepturile asupra poveştii lui Hef, mi-a spus: Vreau să-l joc, vreau să-l înţeleg. Şi chiar cred că Jared poate face asta. Este unul dintre cei mai mari actori de astăzi”, a declarat regizorul.

Proiectul este în dezvoltare prin RatPac Entertainment. Regizorul şi scenaristul Brett Ratner are în vederea realizarea acestui film încă din 2007, când Robert Downey Jr. ar fi trebuit să îl joace pe Hugh Hefner.

Când au expirat drepturile de autor, ele au fost cumpărate de producătorul Jerry Weintraub („Ocean's Eleven” şi „Westworld”) pentru Warner Bros. După moartea lui Weintraub în 2015, Ratner a preluat drepturile pentru compania sa. 

„Ţelul meu este să fac din acest film un eveniment”, a spus Ratner.

Cel mai recent film în care apare Jared Leto este „Blade Runner 2049”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.