Cântăreaţa americană Janet Jackson a dezvăluit într-un editorial scris pentru revista Essence că s-a luptat multă vreme cu depresia, pe care a legat-o de complexul de inferioritate de care a suferit în copilărie, de sexism şi rasism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artista în vârstă de 52 de ani a spus că starea ei s-a îmbunătăţit după ce a născut anul trecut, potrivit AFP. 

Pentru ea, perioada de după ce a împlinit vârsta de 30 de ani a fost dificilă. „Lupta a fost intensă. Aş putea să analizez sursa depresiei mele veşnic. Nivelul scăzut al stimei de sine ar putea avea rădăcini în sentimentele de inferioritate încercate în copilărie. Aş putea-o lega de faptul că nu am reuşit să mă ridic la standarde imposibil de înalte şi, desigur, întotdeauna există şi problemele din societate - rasismul şi sexismul”, a scris ea.

Jackson a continuat: „Puneţi totul cap la cap şi depresia este o boală persistentă şi înfricoşătoare. Din fericire, mi-am făcut drum prin ea”.

Sora mai tânără a lui Michael Jackson, care s-a luptat la rândul lui cu depresia şi anxietatea, a revenit în atenţia publicului în 2015, când a lansat albumul „Unbreakable”, al 11-lea material de studio al ei. Turneul de promovare a acestuia a fost suspendat brusc, iar în 2017, a dat naştere primului ei fiu, Eissa.

Janet Jackson va fi cap de afiş al unui festival afiliat publicaţiei Essence, luna viitoare, în New Orleans.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.