Celebrul bucătar englez Jamie Oliver va fi tată pentru a cincea oară, acesta afirmând că vestea i-a surprins pe el şi pe soţia lui, Jools, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copilul ar urma să se nască în luna august, potrivit declaraţiei unei surse apropiate de cuplu, pentru tabloidul Daily Mail.

”Am crezut că vom avea doi copii şi atât. În principiu, fac ce mi se spune. Iubesc copiii. Familia mea mă determină să rămân onest. Am o slujbă ciudată, o viaţă ciudată, dar familia mea mă menţine cu picioarele pe pământ”, a declarat Jamie Oliver pentru The Mirror, miercuri, la premiera ” Eddie The Eagle”, din Londra.

Într-un alt interviu, pentru The Sun, Jamie Oliver a spus că cel de-al cincilea copil va fi ultimul, cu siguranţă. ”Acesta va fi ultimul. Ar deveni ridicol, altfel. Nu ne aşteptam la asta. Şi familia mea a fost şocată”, a declarat starul. 

El a dezvăluit că îşi doreşte ca acest al cincilea copil să fie băiat, dar că ar fi mulţumit oricum. ”Sunt întotdeauna recunoscător pentru ceea ce primesc. Ar fi frumos să mai echilibrăm balanţa. Puţin testosteron ar fi un lucru bun, dar… Voi fi mulţumit oricum, dacă nou-născutul va fi sănătos”, a mai spus vedeta.

Jamie Oliver, în vârstă de 40 de ani, şi Jools, în vârstă de 41 de ani, sunt căsătoriţi de 15 ani şi au împreună trei fiice – Poppy (14 ani), Daisy (12 ani) şi Petal (6 ani), şi un fiu, Buddy (5 ani).


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.