James Cameron a anunţat săptămâna aceasta, la Conferinţa Mondială Dell Technologies, că a început să scrie, în urmă cu trei luni, un nou film "Terminator".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vrea să vadă ce se va întâmpla cu inteligenţa artificială înainte de a merge mai departe", a spus o persoană prezentă la această conferinţă.

În "Terminator", o inteligenţă artificială decide să se emancipeze de creatorii săi şi distruge umanitatea. Odată cu apariţia ChatGPT, James Cameron a putut găsi material pentru un nou episod.

Acesta este un anunţ surpriză. Arnold Schwarzenegger a indicat că nu mai vrea să lucreze la "Terminator" după eşecul ultimului film, "Dark Fate". "Franciza nu s-a terminat, dar am terminat cu ea", a spus el pentru The Hollywood Reporter.

"Am înţeles perfect mesajul, lumea vrea altceva cu Terminator. Nu au fost foarte bine scrise". 

Netflix dezvoltă un serial animat "Terminator" din 2021, realizat în parteneriat cu Skydance, care deţine drepturile asupra francizei SF şi Production I.G, studioul de animaţie japonez din spatele Ghost in the Shell.

Dezvoltarea acestei serii a fost încredinţată lui Mattson Tomlin ("The Batman"). "Această nouă serie animată va explora universul (de Terminator) într-un mod complet nou", a promis John Derderian, vicepreşedinte anime la Netflix.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.