Jack Ma, cel mai bogat om din China şi CEO al gigantului de comerţ electronic Alibaba, şi-a distrat angajaţii la petrecerea aniversară a companiei sale, care a avut loc săptămâna aceasta, în Hangzhou, cu un dans special dedicat lui Michael Jackson.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ma, care a declarat deseori că este atras de cultura americană, a apărut pe scenă pe o motocicletă, îmbrăcat într-un costum din era ”Dangerous” a lui Jackson, după care a dansat pe piesa ”Billie Jean”.

Omul de afaceri, a cărui avere este estimată la 40 de miliarde de dolari, a făcut şi o scamatorie după momentul coregrafic, scrie The Hollywood Reporter.

Aceasta nu este prima dată când Jack Ma încearcă să îşi distreze angajaţii. Cu altă ocazie, el a apărut purtând o rochie şi cântând piese din ”Lion King”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.