Scriitoarea britanică J.K. Rowling i-a trimis o notă scrisă de mână unei adolescente care suferă de depresie, cu mesajul ”Expecto patronum”, celebra incantaţie din seria ei literară, ”Harry Potter”, prin care pot fi alungaţi dementorii, creaturile care se hrănesc cu sufletele oamenilor, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O tânără a scris pe Twitter că a fost abuzată sexual şi că a încercat de opt ori să se sinucidă. Ea a adăugat că îşi doreşte să îşi tatueze mesajul ”Expecto patronum” pe încheietura pe care are cele mai multe tăieturi.

”Mă bucur că încerci să te protejezi şi să te vindeci. Meriţi asta. Sper să te ajute”, i-a răspuns JK Rowling, trimiţându-i şi o imagine cu mesajul ”Expecto Patronum”, scris chiar de romanciera britanică.

Tânăra a scris pe Twitter că nu s-ar supăra dacă alte persoane şi-ar face acelaşi tatuaj. ”Nu mă supăr dacă vă faceţi toţi acest tatuaj. Da, J.K. Rowling l-a trimis pentru mine, dar a făcut-o public, aşa că nu mă pot supăra”, a transmis ea.

J.K. Rowling este una dintre cele mai cunoscute scriitoare din lume, care a devenit celebră cu romanele din seria ”Harry Potter”. Această franciză literară include şapte volume, care au fost traduse în 67 de limbi şi s-au vândut în peste 400 de milioane de copii. Cărţile din această serie au stat la baza realizării a opt lungmetraje, care au generat încasări de peste 5 miliarde de dolari pe plan mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.