Actorul Kristian Nairn, interpretul personajului Hodor din serialul "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", intenţionează să devină politician şi să candideze pentru o funcţie publică, din cauza restricţiilor impuse în Irlanda de Nord în privinţa căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex, informează site-ul revistei Vanity Fair.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Va fi oare Kristian Nairn următorul actor care devine politician? Actorii sunt şi ei oameni. Oamenii pot să fie politicieni. Printr-o tranziţie a celebrităţii, actorii pot să devină politicieni. Gândiţi-vă la Ronald Reagan. Sau Sonny Bono. Întrebaţi-l pe Arnold Schwarzenegger. Nu-l întrebaţi pe Trump”, afirmă Kenzie Bryant, autorul acestui articol publicat în Vanity Fair.

Kristian Nairn, interpretul personajului ”Hodor” din serialul ”Game of Thrones”, a început să se gândească tot mai serios la o carieră politică, după ce Irlanda de Nord a eşuat în tentativa ei de legalizare a căsătoriilor gay.

”Chiar nu înţeleg motivul pentru care noi reprezentăm singura enclavă din ţară (Regatul Unit al Marii Britanii, n.r.) care nu poate să facă acest lucru. Se întâmplă atât de multe lucruri oribile în lume în această perioadă, încât chiar cred că asta (legalizarea căsătoriilor gay, n.r.) ar fi ultima grijă a votanţilor noştri. Consider că trebuie să rezolvăm această problemă cât se poate de repede”, a declarat Kristian Nairn pentru cotidianul Belfast Telegraph.

Actorul intenţionează să lanseze o campanie în acest sens: ”M-am gândit să candidez pentru o funcţie publică mai târziu în viaţă, nu acum. Aş avea în mod sigur câteva lucruri de spus”.

Cu o înălţime de 2 metri şi 8 centimetri şi un chip afabil, Kristian Nairn a fost actorul perfect pentru a îl interpreta pe blajinul uriaş Hodor. Actorul nord-irlandez a fost întotdeauna deschis în privinţa homosexualităţii sale, însă publicul larg a aflat acest aspect abia în 2014, la câţiva ani după debutul serialului ”Game of Thrones”.

Un utilizator al site-ului WinterIsComing.net i-a pus această întrebare, iar actorul a răspuns astfel: ”Ei bine, cu toată sinceritatea, atunci când vorbeşti despre «comunitatea gay» vorbeşti despre comunitatea mea (...) Nu mi-am ascuns niciodată sexualitatea, întreaga mea viaţă, şi aşteptam ca cineva să mă întrebe despre acest lucru într-un interviu, pentru că acesta nu este un lucru care să-ţi scape dintr-o neatenţie. Am încercat de câteva ori să conduc întrebările în această direcţie, însă nu am reuşit”.

Înainte de a deveni actor şi, apoi, după ce a părăsit serialul ”Game of Thrones”, Kristian Nairn a lucrat ca DJ într-un club de noapte din Belfast şi, anul trecut, a susţinut un recital la gala  Critics’ Choice Awards. 

”Nu vreau nimic care să fie substanţial diferit faţă de ceea ce avem deja acum. Vreau doar să mă asigur că toată lumea este tratată în mod egal. Este oare acesta un lucru chiar atât de progresiv? Nu cred că este progresiv, cred că este ceva uman. Şi nu doar pentru persoanele gay - e vorba şi de drepturile femeilor, imigranţilor, oamenilor din diverse grupuri etnice”, a precizat actorul nord-irlandez.

Actorul nord-irlandez în vârstă de 41 de ani este un pasionat al muzicii house şi, de mai bine de cinci ani, este DJ.

Kristian Nairn, un fan declarat al formaţiei Queen, a devenit cunoscut, în cluburile din Marea Britanie şi nu numai, pentru show-urile sale ”Rave of Thrones” şi ”7 Sessions”.

La vârsta de 14 ani a început să cânte la chitară şi, de atunci, pasiunea lui pentru muzică a crescut. Şi-a început cariera muzicală alături de trupe locale şi a ajuns în timp să se alăture în turnee unor artişti precum Scissor Sisters, Mylo sau Calvin Harris, de aici s-a născut şi pasiunea lui pentru muzica house.

În 2016, Kristian Nairn a susţinut un show şi în România, în cadrul festivalului Untold.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.