Pe reţelele de socializare, numeroşi internauţi au scos în evidenţă asemănarea dintre fiica lui Kate şi William şi o nepoată a reginei Elizabeth a II-a, verişoara Lady Sarah Chatto (născută Armstrong-Jones).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lady Sarah Chatto este fiica prinţesei Margaret, sora mai mică a reginei Elizabeth a II-a. Asemănarea a fost remarcată de contul "My Royale Diaries" pe Instagram. Reprezentanţii săi au comparat cele mai recente fotografii oficiale cu prinţesa Charlotte, prezentate săptămâna trecută la a cincea aniversare, cu imagini ale lui Lady Sarah Chatto din copilărie. 

Asemănarea prinţesei Charlotte cu regina a fost evidenţiată de mai multe ori.  

Lady Saha Chatto, în vârstă de 56 de ani, este pictoriţă. 

Ducii de Cambridge, prinţul Williams şi soţia sa Kate Middleton, au publicat noi fotografii cu prinţesa Charlotte, care a împlinit sâmbătă 5 ani.

Charlotte Elizabeth Diana s-a născut la 2 mai 2015 şi mai are doi fraţi, pe prinţul George, de 6 ani, şi pe prinţul Louis, de doi ani. Prinţesa Charlotte este a patra în linia succesiunii la tronul Regatului Unit. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.