Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, fotograful amator Mekki Jaidi se afla într-un loc renumit de pe insulă pentru scenele pe care le oferă avioanele care aterizează pe aeroportul Gustaf III,  din cauza faptului că pista este foarte scurtă, iar piloţii întâmpină dificultăţi la aterizare.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi de această dată, când un pilot a încercat pentru a doua oară să aterizeze pe insulă. În imaginile surprinse de un cameraman aflat în imediata apropiere a lui Mekki Jaidi se vede cum avionul uşor s-a apropiat periculos de pământ, trecând chiar pe deasupra fotografului, care a avut prezenţă de spirit şi s-a aplecat la pământ pentru a evita o coliziune.

Potrivit CNN, după acest incident, pilotul a ridicat avionul şi a reuşit să aterizeze abia după o a treia încercare.

Fotograful a explicat că nu şi-a dat seama de pericol, deoarece se uita prin obiectivul camerei şi nu a putut aprecia distanţa la care se afla avionul. 

Mekki Jaidi a declarat ulterior că a simţit ceva, însă nu o durere.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.