Europavox Festival Bucharest, eveniment dedicat scenei muzicale europene şi artiştilor emergenţi, revine la Control Club, în perioada 3-4 aprilie. Artişti din şase ţări europene vor concerta alături de trupe locale, în cele două zile de festival, începând cu ora 19.00, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cantautoarea olandeză Pip Blom, cunoscută pentru colaborarea cu Alex Kapranos (Franz Ferdinand), trupa alternative/art pop germană Lucy Kruger & The Lost Boys şi krautrockerii francezi Meule vor concerta alături de senzaţia avant-pop autohtonă Kadjavsi, în prima zi de Europavox Festival Bucharest – miercuri, 3 aprilie, la Control Club.

A doua zi, 4 aprilie, va aduce pe scenă duo-ul londonez Jadu Heart, ce revine în România cu un nou album, Derealised, dar şi pe Ada Oda, una dintre cele mai interesante apariţii de pe scena post-punk belgiană (cu versuri în italiană). Seara va fi completată de apreciata trupă shoegaze din Atena, Sugar For The Pill, alături de eroii locali PLANT.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventbook.

Apărut în 2006, Europavox este un proiect cultural ce îşi propune să promoveze diversitatea scenei muzicale europene, atât prin platforma Europavox.com, cât şi prin numeroase evenimente organizate anual în şapte ţări europene (Austria, Belgia, Croaţia, Franţa, Italia, Lituania şi România). Bilanţul ultimilor patru ani şi poveştile oamenilor din spatele proiectului sunt disponibile aici: https://www.europavox.com/project-results/ 

De la înfiinţarea sa, în 2008, Control Club a găzduit mii de concerte cu trupe româneşti şi străine, din noul val şi legendare, fiind considerat unul dintre cei mai importanţi promotori ai muzicii live şi culturii alternative, din Bucureşti şi din ţară. Recent, Control Club s-a alăturat unei reţele europene de live music venues din care mai fac parte: Le Botanique (Bruxelles), Estragon Club (Bologna), INmusic (Zagreb), Loftas (Vilnius) şi WUK (Viena), cu scopul de a susţine mobilitatea artiştilor europeni emergenţi şi de a oferi amatorilor de muzică experienţe concertistice inedite, în cadrul evenimentelor Europavox.

Concertele din cadrul Europavox Festival Bucharest (3-4 aprilie) de la Control Club vor începe de la ora 19:00, în ambele zile.

Biletele sunt disponibile online pe Eventbook.ro şi în reţeaua Eventbook, la preţul de 85 de lei pentru miercuri, 3 aprilie şi joi, 4 aprilie. Un număr limitat de abonamente, valabile pentru ambele zile de festival, sunt disponibile la preţul de 140 de lei.

Europavox Festival Bucharest are loc în cadrul Proiectului Europavox 2020 – 2024, co-finanţat de Comisia Europeană, prin programul Creative Europe.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.