Iluzionistul belgian Aaron Crow va urca pe scena Festivalului Internaţional de Magie de la Timişoara, care va avea loc în perioada 3-7 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Faptul că Aaron Crow va fi din nou în Magic Gala Show de la Timişoara se datorează exclusiv publicului. Am avut reacţii extraordinare ale spectatorilor care ne-au solicitat să îl readucem pe scena festivalului. Adevărul este că, ce a făcut Aaron Crow la prima ediţie a Festivalului Internaţional de Magie „Time for Magic” nu s-a mai văzut la Timişoara. Pentru cei care vor să îl revadă, dar şi pentru cei care vor să îi descopere magia, iluzionistul Aaron Crow vine în octombrie la Timişoara ca să eclipseze scepticii şi să extazieze pasionaţii de imposibil”, spune Minodora Magică, project manager.

În acest moment, belgianul, numărul 1 mondial la Danger Magic, este considerat unul dintre cei mai străluciţi şi talentaţi iluzionişti ai timpurilor moderne. Cunoscut şi sub numele de The Silent Mentalist, The Warrior sau Mystical, Aaron Crow face senzaţie în întreaga lume prin creaţiile sale originale. Mentalist, magician şi danger – act, belgianul este cunoscut pentru apariţiile sale la „Le Plus Grand Cabaret Du Monde”, „Britain's Got Talent” şi „America's Got Talent”.

Cu un stil distinctiv şi o prezenţă carismatică, Aaron Crow a redefinit iluzionismul tradiţional, realizând o combinaţie perfectă între mister, suspans şi tehnica de manipulare a obiectelor. Într-o lume în care tehnologia şi efectele speciale domină spectacolele de divertisment, belgianul Aaron Crow reuşeşte să păstreze tradiţia iluzionismului clasic, în care mâinile magului sunt unica armă de a hipnotiza publicul.

„Ceea ce îl face pe Aaron Crow un magician unic este abilitatea sa de a combina elemente de iluzie, teatru şi pericol. Pe lângă talentul său excepţional, Aaron Crow este un artist extrem de dedicat şi pasionat. Ore întregi de antrenament şi perfecţionare sunt investite în fiecare detaliu al actelor sale, iar rezultatul final vorbeşte de la sine”, declară Lorenzo-Cristian, iniţiatorul Festivalului „Time for Magic”.

Aaron Crow este superstarul „America's Got Talent” cu peste 500.000.000 de vizualizări online. Este un artist extraordinar care a susținut show-uri în peste 80 de ţări. Pentru creaţiile sale originale, Aaron Crow este râvnit de cei mai importanţi producători de show-uri de televiziune din lume. De altfel, artistul are colaborări cu peste 30 de emisiuni TV în prime time, realizate pe toate continentele, iar audienţele îi întăresc valoarea.

De-a lungul carierei sale, Aaron Crow a câştigat nenumărate premii, dintre cele mai râvnite în lumea magiei - primul loc în Magia Mentală la Campioanatele Mondiale de Magie, premiul pentru carieră la „Le Mandraque d’or” la Paris - Festivalul Internaţional de Iluzionism şi Presdigitaţie, un Oscar al magiei şi „The International Brand Personality Award”, acordat anterior unor personalităţi precum Steve Jobs, Nelson Mandela sau Lionel Messi.

„Time for Magic” are loc între 3 şi 7 octombrie. Spectacolele vor fi în trei limbi şi se vor desfăşura pe mai multe scene din Timişoara:

• 3 octombrie – Spectacol de Magie în Limba Germană la Cinema Victoria
• 3 octombrie – Spectacol de Magie în Limba Engleză la Sala Capitol a Filarmonicii Banatului

• 5 octombrie – CloseUp Magic şi Street Magic (intrarea liberă, urmează să anunţăm locaţia)
• 5 octombrie – Fun Club cu întrebări şi poveşti despre arta iluzionismului spuse de însuşi faimoşii magicieni (intrarea libera, urmează să anunţăm locaţia)
• 5 octombrie – Human Demonstration, o mega iluzie outdoor (intrarea liberă, urmează să anunţam locaţia)
• 7 octombrie – MAGIC GALA SHOW cu Campionii mondiali şi Superstarurile Internaţionale, toţi pe aceeaşi scenă la Sala Sporturilor Constantin Jude.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.