Actorul şi producătorul Idris Elba, cunoscut din filme precum ”Mandela: Long Walk to Freedom” şi ”Avengers”, va juca într-un serial de comedie inspirat din copilăria lui, intitulat “In the Long Run”, pe care l-a creat pentru Sky, informează Variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu acţiunea plasată în anii 1980 în Londra, serialul prezintă familia Easmon, stabilită de 10 ani în Marea Britanie, după ce a părăsit Sierra Leone. Idris Elba îl va interpreta pe Walter, tatăl din această familie, care lucrează la o fabrică alături de prietenul şi vecinul său Bagpipes, interpretat de Bill Bailey. Sosirea fratelui lui Walter, Valentine, generează haos în familie, în timp ce acesta îl inspiră pe nepotul său, Akuna, să se pregătească pentru o carieră în muzică.

”Sunt foarte fericit să lucrez pentru un serial de comedie, prin care pot să aduc puţină bucurie în această lume, care are nevoie să râdă din când în când”, a spus Idris Elba. 

Serialul va fi produs de compania Green Door Picture, deţinută de Idris Elba, împreună cu Sprout Pictures – o companie de producţie condusă de actorul britanic Stephen Fry şi de producătoarea Gina Carter.

Născut pe 6 septembrie 1972, la Londra, Idrissa Akuna "Idris" Elba, este actor de teatru, film şi de televiziune. Şi-a împrumutat vocea pentru numeroase filme de animaţie precum ”Zootropolis/ Zootopia”, ”Cartea Junglei/ The Jungle Book” şi ”În căutarea lui Dory/ Finding Dory”, este DJ şi muzician. În 2012, el a primit Globul de Aur pentru cea mai bună interpretare a unui actor într-o miniserie sau film realizat pentru televiziune, pentru rolul din ”Luther” (2010). A mai jucat în filme ca ”Thor: Întunericul/ Thor: The Dark World” şi ”Atac de Ziua Naţională/ Bastille Day” (2016).

În 2016, Idris Elba a primit titlul de ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic pentru serviciile aduse actoriei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.