Actorul Ian McKellen s-a scuzat pentru remarcile în care aparent sugera că acuzaţiile de abuz sexual aduse lui Kevin Spacey şi regizorului Bryan Singer au rezultat din neliniştea celor doi privind propria sexualitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

McKellen a scris pe Twitter că afirmaţiile lui din timpul podcast-ului #QueerAF au fost făcute grosolan. „Am sugerat că dacă oamenii ar fi fost deschişi legat de sexualitatea lor nu ar fi abuzat de alţii. Asta este, desigur, greşit”.

El a continuat să spună că nu ar trivializa sau tolera vreodată abuzul de niciun fel. „Regret remarcile mele neglijente şi îmi cer scuze fără rezerve pentru orice neplăcere creată”.

McKellen a afirmat în cadrul podcast-ului: „Mulţi dintre ei se ascundeau. Dacă ar fi fost capabili să fie deschişi legat de ei şi de dorinţele lor, nu ar fi început să abuzeze de oameni aşa cum au fost acuzaţi”.

McKellen a lucrat cu Singer pentru filmele „X-Men” şi „Apt Pupil”, iar cu Spacey, pe când acesta era director artistic la The Old Vic din Londra.

Recent, patru bărbaţi l-au acuzat pe Singer de comportament sexual neadecvat. Regizorul filmului „Bohemian Rhapsody” a negat acuzaţiile şi a spus că articolul din The Atlantic a fost scris de un jurnalist homofob.

Mai mult de 12 bărbaţi l-au acuzat pe Kevin Spacey de hărţuire şi agresiune sexuală, iar actorul a negat la rândul lui învinuirile.

Ian McKellen, născut pe 25 mai 1939, este cunoscut publicului din România pentru rolul vrăjitorului Gandalf din francizele cinematografice „Stăpânul inelelor” şi „Hobbitul” şi pentru rolul Magneto din trilogia „X-Men”. A primit două nominalizări la premiile Oscar şi a câştigat un Glob de Aur pentru rolul din lungmetrajul TV „Rasputin”. În plus, a fost recompensat cu un premiu Tony pentru excelenţă în teatru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.