Lungmetrajul „Reminiscenţele trecutului/ Reminiscence", producţie Warner Bros. Pictures regizată de Lisa Joy, cu Hugh Jackman în rol principal, va fi lansat în România în luna august a acestui an exclusiv în cinematografe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul propune un Orfeu modern, care coboară în infernul propriei memorii pentru a regăsi femeia iubită.

Thrillerul de acţiune „Reminiscenţele trecutului", scris de Lisa Joy, le mai are în distriuţie pe Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton, Cliff Curtis, Marina de Tavira, Daniel Wu, Mojean Aria, Brett Cullen, Natalie Martinez, Angela Sarafyan şi Nico Parker.

Nick Bannister (Jackman), un investigator privat al minţii, navighează în lumea întunecată şi atrăgătoare a trecutului, ajutându-şi clienţii să-şi acceseze amintirile pierdute. Trăind la marginea coastei scufundate din Miami, viaţa lui se schimbă pentru totdeauna când primeşte un nou client, pe Mae (Ferguson). O simplă chestiune de pierdut şi găsit devine o obsesie periculoasă. În timp ce Bannister luptă pentru a găsi adevărul despre dispariţia lui Mae, el descoperă o conspiraţie violentă.

Acesta este primul lungmetraj regizat de Lisa Joy (care a mai lucrat pentru serialul „Westworld" ca producător şi regizor). 

Filmul este produs de Joy, Jonathan Nolan, Michael De Luca şi Aaron Ryder. Producătorii executivi sunt Athena Wickham, Elishia Holmes şi Scott Lumpkin.

Lungmetrajul va fi distribuit la nivel global de Warner Bros. Pictures. În România, va fi distribuit de Vertical Entertainment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.