Soliştii trupei germane Helloween, Michael Kiske şi Andi Deris, au transmis un mesaj video fanilor din România ai formaţiei, în care promit un „show fabulos, lung şi nebun” pe 15 decembrie, la Romexpo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul din România face parte din turneul ”Pumpkins United”, care parcurge peste 30 de oraşe de pe patru continente.

Celor doi li se alătură Kai Hansen, Michael Weikath şi Sascha Gerstnerl (chitară şi backing vocals), Daniel Löble (tobe) şi Markus Grosskopf (bas), alcătuind astfel formula originală Helloween care a pus bazele subgenului power metal.

„Vom cânta în România pe 15 decembrie, la Romexpo. Fiţi acolo! Va fi un show fabulos, lung şi nebun”, a transmis Andi Deris.

Helloween a promis un show de peste 2 ore în care vor fi interpretate cele mai cunoscute piese din repertoriu, între care se numără “I Want Out”, “Eagle Fly Free”, “If I Could Fly” şi “Future World”. 

Organizatorii au suplimentat numărul biletelor pentru sectorul golden circle cu 150. Acestea au un preţ de 250 de lei. Pentru normal circle, biletele au preţuri de 150 de lei.

Ele sunt disponibile online exclusiv în reţeaua Bilete.ro şi în format fizic la oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.