Serviciul de streaming HBO Max va fi lansat în Europa luna aceasta, iar în 2022 acoperirea va fi extinsă cu 21 de ţări de pe continent. În prezentarea oficială făcută marţi, a fost anunţat că filmele Warner Bros. vor fi disponibile după 45 de zile de la premiera în cinematografe şi au fost prezentate primele imagini din serialele „House of the Dragon” şi „Peacemaker”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Recent, serviciul de streaming a fost lansat în 39 de ţări din America Latină şi Caraibe, iar până în 2026 obiectivul companiei este ca acesta să fie disponibil în 190 de ţări.

HBO Max va fi lansat în Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania şi Andorra pe 26 octombrie şi va ajunge în Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România, şi în Portugalia în 2022.

Combinat cu cele 40 de ţări în care există deja în Americi, cele anunţate marţi duc totalul la 60 de teritorii în care va exista acces la HBO Max.

Pe lângă Spania şi ţările nordice, cele din Europa Centrală şi de Est şi Portugalia, HBO Max va fi lansat anul viitor în şapte ţări europene unde nu a existat acces direct la serviciul de streaming HBO: Estonia, Grecia, Islanda, Letonia, Lituania, Olanda şi Turcia.

Mai multe detalii despre această lansare urmează să fie comunicate.

Platforma va oferi producţii din apreciatele branduri WarnerMedia - Warner Bros., HBO, DC şi Cartoon Network -, dar şi producţii originale Max americane şi internaţionale.

Cele mai recente filme Warner Brothers vor fi disponibile pe platformă după numai 45 de zile de la lansarea în cinematografe, fără cost suplimentar.

Prezentarea oficială a lansării serviciului HBO Max în Europa care a fost făcută marţi a fost însoţită de primele imagini din serialul „Urzeala tronurilor - Casa dragonului/ Game of Thrones - House of the Dragon”, prequel al „GOT”.

Imagini în exclusivitate au fost prezentate şi din „Peacemaker”, serial în care John Cena joacă rolul unui supererou, iar potrivit reprezentanţilor HBO Max, noul capitol din „Sex and The City”, „And Just Like That”, cu Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, va fi lansat în luna decembrie.

Serviciul va fi disponibil atât pentru noii abonaţi, cât şi pentru abonaţii existenţi HBO Spania, HBO Nordic, HBO GO şi HBO Portugalia (direct sau prin intermediul partenerilor oficiali).

În luna mai a acestui an, HBO Max a sărbătorit un an de la lansarea din S.U.A., iar pe 29 iunie a devenit disponibil în 39 de teritorii din America Latină şi Caraibe, marcând astfel prima lansare în afara Statelor Unite.

HBO Max este platforma de streaming a WarnerMedia şi oferă entertainment de calitate. HBO Max aduce o mare varietate de poveşti pentru toate tipurile de public, titluri aparţinând unor branduri emblematice: HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies şi multe altele. Platforma a fost lansată în Statele Unite ale Americii în mai 2020, iar un nou abonament mai ieftin, cu reclame a fost introdus în iunie 2021. HBO Max a fost lansat de curând în 39 de pieţe din America Latină şi Caraibe, iar în Europa HBO Max va fi introdus în a doua parte a anului şi anul viitor pe măsură ce va înlocui serviciile de streaming HBO.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media şi al divertismentului care creează şi distribuie conţinut premium şi popular dintr-o gamă diversă de povestitori şi jurnalişti către audienţe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies şi altele. De asemenea, organizaţia include suita Xandr de soluţii avansate de publicitate. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.