Cântăreţul Harry Styles a fost lovit în ochi de un obiect aruncat pe scenă cel mai probabil de un spectator în timp ce concerta sâmbătă la Viena, marcând astfel cel mai recent incident dintr-o serie tot mai mare de situaţii similare cu care diverşi artişti s-au confruntat în ultimele săptămâni, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imaginile video postate pe reţelele sociale de către spectatorii de la concert îl arată pe Harry Styles mergând pe scenă în momentul în care un obiect îl loveşte direct în ochi în timpul spectacolului din cadrul turneului "Love on Tour".

Harry Styles are un spasm de durere în momentul în care obiectul îl loveşte şi se apleacă ducându-şi mâinile la cap înainte de a continua să meargă mai departe.

Styles nu şi-a actualizat încă urmăritorii de pe reţelele sociale în privinţa incidentului. Nu se ştie despre ce obiect a fost vorba şi nici cum se simte artistul.

Din păcate, nu este prima dată când Harry Styles este protagonistul unui astfel de incident în timp ce se află pe scenă. În 2022, videoclipuri postate pe reţelele sociale l-au arătat pe Styles în timp ce este „bombardat” cu bomboane Skittles în timpul unui concert din Los Angeles. Incidentul a determinat compania producătoare să posteze pe contul oficial de Twitter un mesaj în care se spunea: "Nu credeam că trebuie să vă spunem asta: Vă rog să nu aruncaţi cu Skittles".

Harry Styles se alătură astfel, din nou, unei liste de artişti care au fost loviţi recent de obiecte în timp ce cântau pe scenă: Drake, Bebe Rexha, Kelsea Ballerini şi Ava Max.

Rexha şi Drake au fost amândoi ţintele unor telefoanele mobile aruncate înspre ei în timp ce se aflau pe scenă, iar Rexha chiar s-a ales cu o vânătaie gravă la ochi.

Ballerini a fost lovită în faţă în luna iunie, când o brăţară a fost aruncată spre ea în timp ce cânta, ceea ce a determinat-o să întrerupă cântecul şi să iasă de pe scenă, iar Ava Max a fost lovită în faţă de un spectator care a pătruns pe scenă înainte de a fi imobilizat de bodyguarzi.

Incidentele din ce în ce mai numeroase au stârnit proteste din partea altor artişti, cum ar fi Adele, care a cerut publicului din Las Vegas, la începutul acestei luni, să nu mai arunce cu diverse lucruri în artişti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.