Harrison Ford se alătură Marvel Cinematic Universe în "Captain America: New World Order", a patra parte din franciză care va fi lansat la 1 mai 2024. Potrivit Deadline, el îl va interpreta pe generalul Thaddeus Ross, lider al Thunderbolts.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedeta din saga "Star Wars" şi "Indiana Jones" îl va înlocui pe William Hurt. Actorul, care a murit în martie, a fost generalul Ross în "The Incredible Hulk", "Captain America: Civil War", "Avengers: Infinity War", "Avengers: Endgame" şi "Black Widow". 

Deşi cunoscut cititorilor de benzi desenate, acest personaj a apărut pentru prima dată în benzile desenate Marvel în 1962.

Ford, în vârstă de 80 de ani, va reveni în curând în "Indiana Jones" pentru a cincea - şi, după cum a sugerat el, ultima oară.

"Captain America: New World Order" va fi realizat de Julius Onah. Pentru prima dată pe marele ecran, actorul Anthony Mackie va fi supereroul. Personajul său Sam Wilson, pe care l-a jucat în şase filme Marvel şi o serie Disney+ din 2014, a preluat armura purtată de Chris Evans în primele trei părţi din saga. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.