Haina personajului Han Solo din ”Star Wars: Trezirea Forţei/ Star Wars: The Force Awakens”, scoasă la licitaţie de actorul american Harrison Ford, a fost vândută cu 191.000 de dolari, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Licitaţia a fost organizată pe site-ul IfOnly, iar preţul de pornire a fost de 18.000 de dolari.

Cei 191.000 de dolari vor fi donaţi spitalului newyorkez NYU Langone Center şi fundaţiei FACES, care lucrează pentru găsirea unui tratament pentru epilepsie.

Fiica actorului Harrison Ford, Georgia, suferă de epilepsie şi urmează un tratament la spitalul NYC.

Harrison Ford a declarat, recent, că boala fiicei lui a fost ”devastatoare” pentru întreaga familie. ”Când o persoană iubită suferă de această boală, poate fi devastator. Ştii cum le afectează vieţile, viitorul, oportunităţile şi cauţi cu disperare o modalitate de atenuare (a efectelor bolii, n.r.). Vrei să găseşti o modalitate prin care ei să trăiască o viaţă confortabilă şi eficientă”, a spus el.

Actorul a adăugat că Georgia face faţă bolii şi a numit-o ”eroul” lui. ”Admir foarte multe lucruri la ea. Îi admir perseverenţa, talentul şi puterea. Este eroul meu. O iubesc”, a declarat el.

Harrison Ford, în vârstă de 73 de ani, este un actor american, care a devenit celebru pe plan mondial cu rolurile principale interpretate în francizele cinematografice ”Războiul stelelor” şi ”Indiana Jones”. Starul hollywoodian s-a remarcat şi în alte filme de succes, precum ”Apocalipsul acum”, ”Vânătorul de recompense”, ”Evadatul” şi ”Air Force One”.

Cel mai recent film din franciza ”Războiul stelelor”, intitulat ”Star Wars: The Force Awakens”, regizat de JJ Abrams, a fost lansat în decembrie 2015 şi a obţinut încasări de 2,03 miliarde de dolari pe plan mondial.

Franciza cinematografică ”Star Wars”, creată de cineastul George Lucas, conţine deocamdată şapte filme SF, cu o acţiune plasată într-o galaxie îndepărtată.

În anul 2012, studiourile Disney au cumpărat franciza ”Star Wars” de la Lucasfilm, compania de producţie deţinută de George Lucas, cu suma de 4,06 miliarde de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.