Guns N' Roses şi Arctic Monkeys se vor alătura lui Elton John în calitate de headlineri la Festivalul Glastonbury în iunie, au declarat organizatorii vineri, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Afişul oficial al festivalului i-a oferit un loc şi cântăreţei americane Lizzo, ea fiind singura interpretă de calibru care va susţine un concert în cadrul festivalului.

Rapperul Lil Nas X şi cântăreţul de muzică folk Yusuf/Cat Stevens vor cânta la Worthy Farm din sudul Angliei, alături de Fatboy Slim, Blondie, cântăreţul nigerian Wizkid şi zeci de alţi interpreţi, dintre care mulţi nu au fost încă anunţaţi.

Organizatoarea Emily Eavis, fiica lui Michael Eavis, care a fondat festivalul la ferma familiei în 1970, a spus că industria muzicală ar trebui să investească în mai multe artiste pentru a crea viitoarele capete de afiş.

„Facem tot posibilul”, a spus ea pentru ziarul The Guardian. "Aceasta începe cu casele de discuri, cu radio-uri. Trebuie să-i aducem pe toţi la bord". 

Biletele la Glastonbury se epuizează, de obicei, înainte de a fi anunţat orice headliner - care cântă în intervalele cheie de pe scena principală a festivalului - având în vedere capetele de afiş anterioare între care s-au numărat vedete precum Beyonce şi David Bowie, Dolly Parton, Bruce Springsteen şi The Rolling Stones. 

Biletele pentru evenimentul din 2023 au fost vândute toate în puţin peste o oră.

Paul McCartney, în vârstă de 80 de ani, a cântat anul trecut la Glastonbury, când festivalul a fost organizat după o absenţă de trei ani din cauza pandemiei de coronavirus.

În timp ce trupa rock britanică Arctic Monkeys îşi va face a treia apariţie în calitate de cap de afiş la Glastonbury, după lansarea unui nou album în octombrie, va fi prima dată pentru legendele rock americane de la Guns N' Roses care vor susţine un turneu în Europa în luna iunie, inclusiv în România. 

Apariţia lui Elton John a fost anunţată în decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.