Formaţia Guns N’ Roses marchează 30 de ani de la apariţia albumului de debut, ”Appetite for Destruction”, prin relansarea discului şi a mai multor materiale promoţionale pe care figurează toţi membrii formulei originale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Steven Adler şi Izzy Stradlin apar pe coperta reeditată a albumului.

Toboşarul Steven Adler a dezvăluit într-un interviu acordat în luna februarie planurile pe care le are legat de cea de-a 30-a aniversare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”L-am întrebat pe Slash dacă va vorbi cu Axl despre asta. În iulie se împlinesc 30 de ani de la apariţia «Appetite». M-am gândit că am putea face 4, 5 concerte la Hollywood Bowl, unde să cântăm integral albumul. Am putea să adăugam «Civil War» sau «Patience». Să le înregistrăm.Dacă Axl este fericit după asta, am putea face mai mult. M-am gândit că ar fi chiar cool, dar asta este ideea mea. Dacă ar fi fost după mine, ar fi fost o cu totul altă poveste”, citează alternativenation.net.

Guns N' Roses, ai cărei membri fondatori (Axl Rose, Slash, Duff McKagan) s-au reunit la începutul anului 2016 pentru prima dată după 23 de ani, a pornit în turneul ”Not In This Lifetime” - aluzie la o frază rostită de Axl Rose - susţinând numeroase concerte în America de Nord şi de Sud. În 2012, întrebat de un jurnalist dacă există o şansă reală pentru ca grupul să se reunească, solistul grupului a răspuns astfel: ”Not in this lifetime” (”Nu în această viaţă”).

Trupa americană va ajunge în Europa pe 27 mai, cu un show care va avea loc în Dublin (Irlanda), şi va cânta în Spania, Portugalia, Elveţia, Italia, Germania, Marea Britanie, Polonia, Belgia, Danemarca, Suedia, Finlanda, Cehia, Franţa, Austria şi Olanda. Secţiunea europeană a acestui turneu se va încheia cu un concert la Tel Aviv (Israel), pe 15 iulie.

Din 27 iulie şi până pe 8 septembrie, grupul american va susţine 16 concerte în Statele Unite şi Canada.

Lineup-ul formaţiei Guns N’ Roses în turneul ”Not in This Lifetime” este format din membrii formulei originale Axl Rose (voce), Slash (chitară) şi Duff McKagan (bas), Dizzy Reed (clape), care este alături de trupă din 1990, Richard Fortus (chitară), membru al grupului din 2001, Frank Ferrer (Tobe), din 2006, şi, ocazional, Steven Adler (tobe), membru în formula originală.

Grupul rock Guns N' Roses a fost înfiinţat în 1985, la Los Angeles. Cele şase albume de studio lansate - ”Appetite for Destruction” (1987), ”G N' R Lies” (1988), ”Use Your Illusion I” (1991), ”Use Your Illusion II” (1991), ”The Spaghetti Incident?" (1993) şi ”The Chinese Democracy” (2008) - au fost vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.