Regizorul Guillermo del Toro, recent premiat cu Oscarul pentru cel mai bun film de animaţie cu „Pinocchio”, anunţă următorul lungmetraj pe care îl va regiza: o nouă adaptare live-action a romanului lui Mary Schelley „Frankenstein”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit informaţiilor din revista de specialitate Deadline, regizorul vrea să-i coopteze pe Andrew Garfield şi Oscar Isaac pentru rolurile principale, precum şi pe Mia Goth. 

Cineastul încă lucrează la scenariu. Cineastul lucrează la acest proiect de câţiva ani. Nu se ştie încă dacă va fi o versiune plasată în secolul al XIX-lea, sau în contemporaneitate. 

Guillermo del Toro  a creat pentru Netflix seria „Troll Hunters: Tales of Arcadia” şi a făcut furori anul trecut cu antologia sa „Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.