Grupul pop-opera Il Volo va interpreta muzica legendarului Ennio Morricone anul viitor la Bucureşti, ca parte a unui nou turneu mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Il Volo Sings Morricone”, serie care cuprinde o sută de concerte, va ajunge pe 16 iulie 2022 la Sala Palatului din Bucureşti.

Grupul a concertat cel mai recent în Capitală în vara acestui an, la Arenele Romane.

Cei trei tenori îşi vor promova în concerte, începând cu luna martie, cel mai nou album, „Il Volo Sings Morricone”, apărut în noiembrie 2021, dar vor interpreta şi piese care le-au adus celebritatea.

Biletele vor fi puse în vânzare pe 23 decembrie şi vor putea fi achiziţionate începând cu ora 10:00 din reţeaua Eventim, la preţuri cuprinse între 145 lei şi 440 de lei, în funcţie de loc.

Piero Barone, Ignazio Boschetto şi Gianluca Ginoble au început să cânte la vârsta de 14 ani şi au apărut într-o emisiune de televiziune. Un producător i-a reunit şi le-a dat numele de scenă. Au lansat şase albume de studio şi au primit nominalizări la premiile Latin Grammy.

Din 2009 până în prezent, cei trei au susţinut mai mult de 300 de concerte, pe trei continente, în faţa a aproximativ 2 milioane de spectatori. Au cântat în săli de prestigiu, precum Royal Albert Hall din Londra şi Radio City Music Hall din New York.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.