Il Divo, grup liric fondat de Simon Cowell, a anunţat că îşi va continua activitatea după moartea lui Carlos Marín, care va fi înlocuit de baritonul mexicano-american Steven LaBrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

David Miller, Sebastien Izambard şi Urs Buhler, membrii grupului, au anunţat online că turneul american programat să înceapă pe 2 februarie va avea loc conform planului şi va fi un omagiu adus lui Marín, care a murit pe 19 decembrie, la vârsta de 53 de ani, din cauza unor complicaţii pe fondul Covid-19.

Miller, Izambard şi Buhler au transmis că, în onoarea lui, vor înfiinţa Carlos Marin Foundation.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Turneul american va debuta la San Jose şi va cuprinde 11 concerte, serie ce se va încheia pe 27 februarie, în Miami.

LaBrie a cântat, între altele, la New Amsterdam Opera şi pe scenele San Diego Opera, Tulsa Opera şi Florida Grand Opera.

Grupul a lansat până în prezent nouă albume de studio, de la omonimul „Il Divo” (2004) până la cel mai recent, „For Once In My Life: A celebration of Motown” (2021), care au fost vândute în aproximativ 40 de milioane de copii în întreaga lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.