Superstarurile K-Pop BTS şi-au lansat, duminică, în Coreea de Sud, cartea de memorii, sărbătorind zece ani de existenţă şi fiind aşteptate cu nerăbdare de fanii lor, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt aici de la ora 9 dimineaţa şi în sfârşit am primit cartea", a exclamat Aqilah, o admiratoare din Malaezia, în faţa librăriei Kyobo din Gwanghwamun, una dintre cele mai mari din Seul.

"Beyond the Story: 10-Year Record of BTS" a fost scrisă în colaborare de jurnalistul sud-coreean Kang Myeong-seok şi de membrii trupei, potrivit editorului american Flatiron Books.

Cartea va fi lansată şi în SUA, unde a ajuns deja în fruntea listei de bestselleruri Amazon datorită precomenzilor.

Data de lansare a volumului, 9 iulie, face referire la o dată importantă din istoria trupei: ziua în care organizaţia lor de fani, cunoscută sub numele de ARMY, a fost înfiinţată în urmă cu 10 ani.

BTS, care a debutat pe 13 iunie 2013, a popularizat muzica sud-coreeană în întreaga lume, adunând miliarde de dolari prin crearea unei comunităţi de fani.

Un set special de timbre prezentat de Korea Post în luna mai s-a epuizat, cele 120.000 de seturi disponibile fiind vândute în doar trei ore.

Grupul se află în prezent într-o pauză, deoarece doi dintre membrii săi îşi fac serviciul militar obligatoriu în Coreea de Sud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.