Grupul feminin k-pop Blackpink va susţine un concert live pe YouTube în cadrul căruia va interpreta în premieră piesele de pe albumul de debut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

YouTube Music a anunţat concertul livestream pentru 27 decembrie, pe canalul Blackpink, în cadrul căruia grupul va prezenta live piese de pe „The Album”, apărut în octombrie.

Jennie, Jisoo, Lisa şi Rosé, care alcătuiesc grupul, vor intra în direct cu fanii, joi seară, pe canalul de YouTube pentru a vorbi despre „The Show”. 

„Am vrut să încheiem anul cu ceva special pentru voi, care ne-aţi aşteptat atât de răbdători. Sperăm că toată lumea se va bucura confortabil de primul nostru concert livestream «The Show» de acasă”, au transmis ele. 

Blackpink a mai anunţat că a pregătit surprize pentru cei care vor accesa canalul de YouTube al grupului.

Participarea la concert şi accesul la diverse bonusuri costă 29,99 de dolari şi 39,99 de dolari.

Cvartetul k-pop a lansat albumul de debut în luna octombrie şi, mai devreme anul acesta, piese împreună cu Selena Gomez şi Lady Gaga.

De la debut, în 2016, gupul a devenit unul dintre cele mai populare pe YouTube, cu aproximativ 54 de milioane de abonaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.