Greta Gerwig a semnat contractul pentru regia filmului „Barbie”, cu Margot Robbie în rol principal, proiect al Warner Bros. pentru care filmările urmează să înceapă în 2022, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gerwig, cunoscută pentru „Lady Bird” şi  „Little Women”, care i-au adus nominalizări la Oscar, la categoriile scenariu şi regie, era implicată în proiect din 2019, când a semnat să fie co-autor al scenariului cu Noah Baumbach. Nu era însă oficial că ea va regiza lungmetrajul.

Margot Robbie, care va fi şi producător al filmului, a dezvăluit acest lucru într-un interviu acordat Vogue pentru ediţia de august. Actriţa a spus că viziunea creativă a lui Gerwig va trece dincolo de scenariu, în postura de regizor. Informaţia a fost confirmată de surse apropiate proiectului.

Gerwig şi Baumbach filmează în prezent lungmetrajul „White Noise”, cu Gerwig în distribuţie. După încheierea acestei producţii, cei doi îşi vor îndrepta atenţia asupra poveştii jucăriei Mattel.

Filmările sunt programate să înceapă în prima parte a anului 2020, la studiourile Leavesden din Londra ale Warner Bros.

„Barbie” ar urma să fie lansat în 2023.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.