Grand Cinema & More lansează un abonament anual care susţine pasiunea tuturor iubitorilor de film - Grand Unlimited, singurul abonament care oferă acces nelimitat la filme timp de un an, pentru 49 de lei pe lună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În baza acestui abonament, în fiecare zi, oricine poate beneficia de acces la toate filmele din programul cinematografului, indiferent de formatul în care rulează - 2D, 3D sau în format de sunet Dolby Atmos, dublat sau subtitrat - chiar şi la premiere.

Posesorii unui abonament Grand Unlimited pot vedea până la cinci filme pe zi, în fiecare zi. Adică peste 10 ore de maraton de film, în săli confortabile şi performante, sau chiar pe cel mai mare ecran de cinema din ţară, în sala Grand Ultra.

În fiecare săptămână sunt lansate cel puţin două noi filme în cinema, iar un abonament achiziţionat la începutul anului 2018 oferă acces la peste 100 de noi filme şi şansa de a le revedea pe fiecare dintre ele.

"Grand Unlimited este un produs adresat tuturor iubitorilor de film care doresc să aibă acces nelimitat la experienţe cinematografice. Ne bucurăm să fim singurul cinematograf din România care lansează un abonament nelimitat de film, aducând, astfel, pe piaţă o inovaţie menită să susţină dorinţele şi aşteptările pasionaţilor de film”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Printre cele mai aşteptate blockbustere ale anului viitor la care posesorii Grand Unlimited pot avea acces sunt "The Maze Runner: The Death Cure", "Fifty Shades Freed", "Avangers: Infinity War - Part", "Deadpool 2", "Scarface", "Mary Queen of Scots".

Fiecare abonament este personalizat cu numele şi fotografia posesorului şi poate fi achiziţionat de la biroul Concerge din cinematograf, prin achitarea integrală a sumei de 588 de lei. În curând, se va putea cumpăra şi online, prin plată recurentă lunară pentru doar 49 de lei/ lună.

Detalii despre abonament şi posibilitatea de achiziţie a propriului Unlimited sunt disponibile pe grandentertainment.ro/grand-cinema-more/grand-unlimited.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.