Billie Eilish, Jennifer Lopez şi Lizzo se află între primele nume care vor fi prezente pe scena din Central Park de la New York, pe 25 septembrie, a anunţat organizaţia caritabilă Global Citizen. Ed Sheeran, Doja Cat şi H.E.R. vor cânta în faţa Turnului Eiffel din Paris iar Femi Kuti va fi în Lagos, Nigeria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Line-up-ul va fi anunţat şi pentru alte oraşe care vor găzdui concerte în lume, potrivit Variety. 

Lista pentru Great Lawn din Central Park îi include pe Coldplay, Meek Mill, Camila Cabello şi Shawn Mendes, alături de Cyndi Lauper, Lang Lang, Burna Boy, Alessia Cara, invitaţi speciali.

La Paris, Black Eyed Peas, DJ Snake şi Christine and the Queens se află între capetele de afiş, cu Angelique Kidjo invitată special.

Show-ul din Lagos îi are invitaţi pe Davido, Tiwa Savage şi Made Kuti. 

Spectacole suplimentare urmează să fie anunţate în cele trei oraşe. 

Deja au fost anunţaţi TheWeeknd, Metallica, Green Day, Keith Urban, Duran Duran, Usher, Andrea Bocelli şi BTS. 

Hugh Evans, fondatorul organizaţiei, spune că, prezentând dovada de vaccinare în toate locaţiile, precum şi mască, planul este de a permite capacitate maximă în Central Park, adică 60.000 de persoane. La Paris, organizatorii au primit permisiunea de a avea 20.000 de persoane iar în Lagos o prezenţă mai mică. 

„Global Citizen Live”, un program special de 24 de ore care va începe pe 25 septembrie, va fi transmis de pe şase continente integral sau parţial pe ABC, ABC News Live, BBC, FX, iHeartRadio, Hulu, YouTube şi Twitter.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.