Organizatorii festivalului Glastonbury au anunţat că celebrul eveniment muzical din Anglia nu va avea loc nici anul acesta şi că biletele cumpărate în 2019 rămân valabile pentru 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cu regret, trebuie să anunţăm că ediţia de anul acesta a festivalului Glastonbury nu va avea loc şi că acesta va fi un alt an ratat pentru noi”, au transmis, joi, printr-un comunicat publicat online, Michael şi Emily Eavis. 

Ei au continuat: „În ciuda eforturilor de a muta cerul şi pământul, a devenit clar că pur şi simplu nu putem face ca festivalul să aibă loc anul acesta. Regretăm că vă dezamăgim pe toţi. Vă mulţumim pentru sprijinul continuu incredibil şi haideţi să sperăm pentru vremuri mai bune”.

În august 2020, după ce fusese anulat în contextul crizei sanitare, organizatorii festivalului Glastonbury, unul dintre cele mai importante din lume, îşi anunţau intenţia de a relua evenimentul muzical în iunie 2021.

Ediţia din 2020 ar fi reprezentat a 50-a aniversare şi 135.000 de oameni au cumpărat bilete. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.