Netflix a lansat trailerul filmului „Glass Onion: A Knives Out Mystery”, continuarea „Knives Out” care va avea premiera la 23 decembrie pe platforma de streaming. Daniel Craig îl va interpreta din nou pe detectivul Benoît Blanc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat tot de Rian Johnson („Looper”, „The Last Jedi”), acţiunea din „Glass Onion” are loc în Grecia, unde Benoît Blanc trebuie să elucideze o crimă, în timpul unui sejur organizat de miliardarul Miles Bron (Edward Norton) şi apropiaţii săi.

În această nouă aventură, îndrăzneţul detectiv apare în mijlocul unei luxoase proprietăţi private aflate pe o insulă din Grecia, însă nu se ştie cum şi de ce a ajuns acolo, acesta fiind doar primul dintre nenumăratele puzzle-uri care aşteaptă să fie rezolvate.

Blanc face curând cunoştinţă cu un grup pestriţ de prieteni care s-au adunat la întâlnirea lor anuală, la invitaţia miliardarului Miles Bron. Printre cei aflaţi pe lista oaspeţilor se numără Andi, fosta parteneră de afaceri a lui Brand, Claire Debella, actuala guvernatoare a statului Connecticut, omul de ştiinţă avangardist Lionel Toussaint, creatoarea de modă Birdie Jay, fost model, şi conştiincioasa ei asistentă pe nume Peg, precum şi influencerul Duke Cody, însoţit de Whiskey, iubita lui. Aşa cum se întâmplă în cele mai reuşite poveşti poliţiste, fiecare personaj ascunde propriile secrete, minciuni şi motivaţii. Atunci când unul dintre membrii grupului este ucis, toţi ceilalţi devin suspecţi. 

Rian Johnson i-a reunit în distribuţie pe Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Kate Hudson, Dave Bautista şi Angela Lansbury (în ultimul rol). În prima parte, Johnson i-a avut pe platourile de filmare pe Jamie Lee Curtis, Ana de Armas şi Chris Evans.

Mare succes la box office la nivel mondial, „Knives Out” a strâns 311 milioane de dolari în 2019. Filmul a sedus de asemenea criticii şi a primit o nominalizare la premiile Oscar la categoria „cel mai bun scenariu original”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.