Filmul de acţiune "Gardienii galaxiei: Volumul 3", în regia lui James Gunn, cu Pom Klementieff, Chris Pratt, Dave Bautista, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Karen Gillana în rolurile principale, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul a generat venituri de 1.439.487 de lei. 

În "Gardienii galaxiei Vol. 3" de la Studiourile Marvel, grupul de neadaptaţi arată puţin diferit. Peter Quill, încă tulburat de pierderea Gamorei, trebuie să-şi regrupeze echipa în jurul lui pentru a apăra Universul şi pentru a-l proteja pe unul dintre ei. O misiune care, dacă nu este finalizată cu succes, ar putea duce la sfârşitul Gardienilor aşa cum îi cunoaştem.

Şi animaţia "Mavka. Zâna pădurii/ Mavka. The Forest Song" a debutat în top, însă pe doi, după ce a fost văzută în sălile de cinema de 14.323 de spectatori şi a încasat 339.168 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro. 

"Super Mario Bros: Filmul" a coborât pe locul trei, în a cincea săptămână de la debut, fiind văzut în cinematografe de 10.282 de spectatori. Filmul a generat venituri de 219.722 de lei. 

Filmul horror "Megalodon: Demonul din adâncuri/ The Black Demon" a coborât două locuri, până pe patru, în al doilea weekend de la lansare. Producţia a strâns 6.659 de spectatori în sălile de cinema şi 168.732 de lei. 

Un alt film horror, "Cartea morţilor: Posesie demonică", în regia lui Lee Cronin, a coborât trei locuri, până pe cinci, în al treilea weekend de la debut. Producţia a avut încasări de 168.221 lei. 

Clasamentul românesc de weekend este completat de: "Fericirea începe azi" (153.622 de lei), "10 zile fără mama 2" (72.899 de lei), "Exorcistul papei" (72.002 de lei), "Aventuri până la Lună şi înapoi" (60.439 de lei), "John Wick: Capitolul 4" (47.854 de lei). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.