Actriţa Gal Gadot a declarat pentru postul israelian N12 News, unde a vorbit despre rolul ei Wonder Woman, că regizorul Joss Whedon, cu care a lucrat la „Justice League” (2017), i-a „ameninţat” cariera, relatează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reporterul postului de televiziune a amintit în interviu de zvonurile legat de experienţele ei cu regizorul care nu i-a permis, între altele, să aducă schimbări personajului Wonder Woman. 

„A spus chiar că ar trebui să fii doar drăguţă şi să îţi spui replicile. Nu aveai de gând să îl laşi să scape cu asta?”, a întrebat Yuna Leibzon. Gadot a răspuns: „Nu. Ce s-a întâmplat cu Joss, practic, a fost că el mi-a ameninţat într-un fel cariera şi a spus că dacă voi face ceva îmi va face cariera nefericită. Am gestionat asta pe loc”. 

În urmă cu o lună, THR a discutat cu actorul Ray Fisher, care a făcut parte din distribuţia „Justice League”, referitor la comportamentul toxic al lui Whedon pe platou şi la o ulterioară anchetă făcută de WarnerMedia.

În acelaşi articol, publicaţia a scris că Gadot a fost preocupată de versiunea modificată a filmului, inclusiv de faptul că personajul ei era mai agresiv în acest lungmetraj decât în „Wonder Woman”. Ea îşi dorea ca personajul să treacă lin de la un film la altul.

THR a mai scris că atunci când Whedon a făcut presiuni ca Gadot să înregistreze replici care nu îi plăceau, el a ameninţat că îi va prejudicia cariera şi a discreditat-o pe regizoarea Patty Jenkins („Wonder Woman”). Un martor din echipa de producţie a declarat în anchetă că regizorul „i-a spus că el este scenaristul şi că ea trebuie să tacă şi să îşi spună replicile şi că el o poate face să arate incredibil de proastă în acest film”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.