Actorul Gérard Depardieu, 75 de ani, reapare pe reţelele de socializare în videoclipuri alături de boxerul Farid Khider, în vacanţă în Emiratele Arabe Unite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul nu a mai fost văzut de la apariţia în emisiunea "Complément d'enquête", din 7 decembrie. Atunci, Gérard Depardieu a făcut remarci obscene şi misogine. El a păstrat tăcerea de la plecarea în Belgia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @faridkhiderofficiel

Însă, în ultimele zile, postările de pe conturile TikTok şi Instagram ale lui Farid Khider, un comediant, actor, boxer şi prieten al actorului, au sugerat că acesta se află în Dubai. Depardieu apare la piscină, în maşini de lux, la restaurant.

Imaginile i-au divizat pe internauţi, unii fiind încântaţi să îl vadă pe actor sănătos iar alţii consideră imaginile provocatoare.

Gérard Depardieu se află în plin scandal de când, la începutul lunii decembrie, a fost difuzat un reportaj în cadrul emisiunii "Complément d'Enquête" de la postul public de televiziune France 2, în care a făcut comentarii cu tentă sexuală la adresa unei tinere. Reportajul a revenit, de asemenea, asupra inculpării sale pentru viol în 2020, în urma unei plângeri depuse de o actriţă în vârstă de 20 de ani, Charlotte Arnould. El respinge aceste acuzaţii.

Depardieu face de asemenea obiectul unei plângeri pentru agresiune sexuală depusă de actriţa franceză Hélène Darras pentru fapte prescrise, precum şi a unei alte plângeri în Spania, depusă de o jurnalistă, Ruth Baza, care îl acuză de viol în 1995.

De la izbucnirea scandalului, Gérard Depardieu a fost exclus din Ordre national du Québec şi i s-a retras titlul de cetăţean de onoare al municipalităţii Estaimpuis din Belgia, în timp ce statuia sa de ceară a fost retrasă de pe traseul de vizitare a celebrului Musée Grévin din Paris.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.