Actorul francez Gérard Depardieu, în vârstă de 71 de ani, a recidivat la opt ani după ce a căzut cu scuterul pe fondul consumului de alcool, potrivit Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timp ce mergea cu scuterul în Paris, în apropiere de comisariatul XVI, fără a respecta Codul rutier (a tăiat câteva linii continue), poliţiştii i-au cerut să oprească.  

Cei doi agenţi l-au recunoscut pe actor după ce acesta şi-a dat jos casca. Constatând că actorul este în stare de ebrietate, l-au testat. Rezultatele testului de alcoolemie au arătat că avea 0,4 mg alcool pur în aerul expirat, depăşind limita legală de 0,25 mg. 

Depardieu a plătit o amendă, mărturisind că a băut două beri înainte de a se urca pe scuter. 

Actorul va trebui să se supună unui al doilea control sanguin care să confirme starea de ebrietate, fapt care l-a determinat pe Depardieu să spună din nou că vrea să părăsească Franţa, asigurându-i pe poliţişti că îl preferă pe Vladimir Putin lui Emmanuel Macron. 

Invitat recent în emisiunea "Touche pas à mon poste", Gerard Depardieu a spus că nu a votat în Franţa, îl consideră pe Putin un prieten cu care râde mult, iar despre Macron a afirmat că nu face parte din lumea lui. "Mi-a telefonat de două sau trei ori (Macron) când eram în Albania, dar nu am vrut să-l întâlnesc". 

Nu este prima dată când Gérard Depardieu evocă, direct sau prin alte persoane, reticenţa pentru politica lui Emmanuel Macron. Întrebat de Nice Matin despre legăturile cu Vladimir Putin în 2018, a răspuns: "Trebuie să înceteze să mai spună prostii. De 30 de ani Rusia s-a schimbat. Putin, este ceea ce este, dar vă spun ceva, Macron este ca Putin". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.