Formaţia The Rolling Stones a prezentat un nou documentar, intitulat "From London to Shanghai - The Rolling Stones' Historic Concert to the Other Side of the World".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 2006, The Rolling Stones a susţinut primul concert în China continentală, susţinând unul dintre cele mai renumite concerte live de Rock and Roll în cealaltă parte a lumii.

Acest documentar prezintă interviuri cu Dale "Opie" Skjerseth, manager de producţie, şi cu "părintele rockului chinez" - Cui Juan.

"From London To Shanghai" explorează culisele concertului istoric şi include o mulţime de imagini palpitante. 

Acesta nu este primul film despre Rolling Stones care este lansat recent. În martie, Mercury Studios a prezentat un film din arhiva trupei, "Live At The Wiltern".

Colecţia a fost editată într-o varietate de formate video şi audio fizice şi digitale. Există trei versiuni diferite ale vinilului - un 3LP negru standard, un 3LP din vinil auriu şi Bronze & Black Swirl.

The Rolling Stones a pornit în 2002 şi 2003 în "Licks World Tour" pentru a marca 40 de ani de existenţă, trupa concertând pe arene şi stadioane, - un număr impresionant de 117 reprezentaţii în total. În noiembrie 2002, Stones au ajuns în Los Angeles pentru a concerta la Wiltern Theatre. 

Deşi au fost interpretate unele dintre melodiile de succes, muzicienii au cântat piese pe care le prezintă rar în turnee: "Stray Cat Blues", "No Expectations" şi un cover al piesei "Everybody Needs Somebody To Love", cu participarea legendarului Solomon Burke, care a deschis spectacolul din acea seară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.