Frances Bean Cobain, fiica rockerilor Courtney Love şi Kurt Cobain, a depus actele prin care solicită divorţul de soţul ei, Isaiah Silva, după o căsnicie care a durat 21 de luni, informează site-ul revistei People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit documentelor oficiale, Frances Bean Cobain, în vârstă de 23 de ani, a invocat motivul diferenţelor ireconciliabile. 

În aceleaşi documente, Frances Bean Cobain afirmă că soţul ei nu ar trebui să primească niciun dolar din averea tatălui ei, care a fost estimată la 450 de milioane de dolari.

Avocaţii tinerei au cerut instanţei americane ca toate bunurile obţinute de Frances Bean înainte de căsătorie, inclusiv moştenirea de la Kurt Cobain, să fie considerate bunuri private şi să revină exclusiv clientei lor.

Frances Kurt Cobain şi Isaiah Silva au o relaţie care a început în urmă cu aproximativ cinci ani. Cei doi s-au căsătorit pe 29 iunie 2014, însă au apărut foarte rar împreună în public. 

Potrivit site-ului TMZ.com, Frances Bean Cobain ar fi de acord să îi plătească lui Isaiah Silva - care este solistul trupei rock The Eeries - o pensie alimentară.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.