Fotomodelul Jerry Hall a depus, vineri, oficial, actele de divorţ de soţul ei miliardarul Rupert Murdoch, după şase ani de căsătorie, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotomodelul şi actriţa în vârstă de 65 de ani a depus actele la Curtea Supremă din California, invicând "diferenţe ireconciliabile". 

În cerere, ea a solicitat, de asemenea, pensie alimentară nespecificată din partea soţului, mogulul mass-media Murdoch în vârstă de 91 de ani, şi a solicitat ca acesta să plătească onorariile ei de avocat.

Ea a specificat în cerere că "nu cunoaşte natura completă a bunurilor lui Mudoch şi va modifica această pretenţie atunci când informaţia va fi stabilită". 

Murdoch şi Hall s-au căsătorit într-o ceremonie discretă în Spencer House din Londra, în martie 2016. A fost a patra căsătorie pentru Murdoch şi prima pentru Hall. Ea a avut o relaţie cu Mick Jagger mai bine de 20 de ani şi au împreună patru copii, potrivit People. 

Rupert Murdoch, preşedintele Fox Corp controlează News Corp şi Fox Corp printr-un trust de familie cu sediul în Reno, Nevada, care deţine aproximativ 40% din acţiunile cu drept de vot ale fiecărei companii.


   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.