Fotomodelul american Gigi Hadid a fost arestată şi amendată în Insulele Cayman, la începutul acestei luni, pentru posesie de canabis, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânăra în vârstă de 28 de ani şi prietena ei au fost reţinute după ce bagajele lor au fost percheziţionate în momentul în care au sosit pe Insulele Cayman, cu un avion privat, pentru o vacanţă. S-a întâmplat pe 10 iulie.

Ele au pledat "vinovat" în instanţă şi au plătit o amendă, scăpând de condamnare.

Un reprezentant al lui Hadid a explicat că marijuana fusese cumpărată legal în New York "cu o licenţă medicală".

"Este, de asemenea, legală pentru uz medical în Grand Cayman din 2017. Cazierul ei rămâne curat şi s-a bucurat de restul timpului petrecut pe insulă", a transmis acesta într-o declaraţie pentru agenţia PA.



Potrivit Serviciului vamal şi de control al frontierelor din Insulele Cayman, Hadid şi prietena sa Leah McCarthy au fost arestate pentru "import de marijuana şi import de ustensile folosite pentru consumul de marijuana". Era vorba de o cantitate mică, aparent pentru consum personal, a adăugat agenţia.

Ele au fost duse la un centru de detenţie şi eliberate pe cauţiune, a relatat ziarul local Cayman Marl Road. Cele două au apărut apoi la tribunalul din Insulele Cayman două zile mai târziu, unde au fost amendate cu 1.200 de dolari.

În ciuda acestui incident, modelul a părut să se bucure în continuare de vacanţă. "Totul este bine când se termină cu bine", le-a spus ea urmăritorilor ei de pe Instagram, marţi, postând imagini de pe plajă.

Gigi Hadid este una dintre cele mai faimoase fotomodele din lume şi, de asemenea, dintre cele mai bine plătite. Ea a lucrat cu branduri de lux importante, inclusiv Versace, Chanel, Fendi şi Marc Jacobs şi a apărut pe coperta revistei Vogue de peste 30 de ori.

Insulele Cayman sunt un teritoriu britanic de peste mări, din Caraibe, cu plaje frumoase, recife de corali şi o viaţă marină abundentă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.