Actriţa britanică Emma Watson, protagonista filmului ”Beauty and the Beast”, devenită celebră cu rolul Hermione Granger din seria ”Harry Potter”, intenţionează să demareze un proces împotriva unor piraţi cibernetici care i-au furat un set de fotografii şi le-au publicat pe internet. Agentul de presă al artistei a negat, miercuri, că acele imagini ar prezenta-o pe Emma Watson în ipostaze nud, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fotografii realizate în timpul unor probe vestimentare la care Emma a participat în atelierul unui stilist, în urmă cu doi ani, au fost furate. Ele nu sunt fotografii nud. Avocaţii au fost anunţaţi, iar noi nu vom face deocamdată alte comentarii”, a dezvăluit agentul de presă al actriţei Emma Watson, miercuri, pentru revista Variety şi pentru BBC.

Mai multe mesaje publicate pe reţelele de socializare şi câteva bloguri afirmau că mai multe ”fotografii nud cu Emma Watson” au fost publicate în această săptămână pe o platformă specializată în partajarea unor documente online. Deocamdată nu este clar felul în care vor acţiona avocaţii vedetei şi nici împotriva cui.

Emma Watson, în vârstă de 26 de ani, s-a aflat în centrul unor controverse puternice la începutul lunii martie din cauza unui pictorial pe care l-a realizat pentru revista Vanity Fair ce a inclus o fotografie în care sânii vedetei erau parţial expuşi.

Criticii au spus că Emma Watson - care este ambasador al bunăvoinţei ONU pentru drepturile femeilor şi egalitate - este ipocrită, deoarece a trădat idealurile feministe.

Emma Watson a reacţionat imediat şi a spus că feminismul este o chestiune care ţine de alegerile pe care le fac femeile. ”E o chestiune care ţine de libertate, de eliberare, de egalitate. Nu înţeleg ce legătură au sânii mei cu asta”, a spus Emma Watson.

Actriţa britanică joacă rolul feminin principal din remake-ul live action ”Beauty and the Beast” realizat de studiourile Disney, care va avea premiera vineri, 17 martie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.