Trupele Killa (Italia), Sede Vacante (Grecia) si Fall Has Come (Italia) vor concerta în deschiderea concertului pe care formaţia americană goth-rock Evanescence îl va susţine la Arenele Romane din Bucureşti pe 29 iunie, de la ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Supergrupul italian Killa este format din solista Gianna Chilla, chitaristul Simone Gianlorenzi, colaborator al unora ca Steve Vai, Kee Marcello, Vinnie Moore şi Guthrie Govan, şi Dj-ul Emiliano Torquati.

Grupul heavy goth metal Sede Vacante a fost înfiinţat în 2013, iar în urmă cu un an a lansat primul album de stuio, ”Skies Infernal”.

Proiectul alternative rock Fall Has Come a debutat discografic în 2015 cu ”Time To Reborn” şi a devenit o prezenţă obişnuită la posturile de radio din Marea Britanie.

Biletele disponibile pentru evenimentul de la Bucureşti costă 315 şi 185 de lei, iar în ziua evenimentului, 330 şi 200 de lei.

Minorii cu vârste de peste 14 ani au voie să participe la concert neînsoţiţi. Cei cu vârste sub 14 ani trebuie să vină însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil.

Evanescence va reveni anul acesta la Bucureşti, după ce în 2012 a cântat la Rock The City, în formula Amy Lee (voce), Jen Majura (chitară), Troy McLawhorn (chitară), Will Hunt (tobe) şi Tim McCord (bas).
Formaţia a lansat trei albume de studio - ”Fallen” (2003), ”The Open Door” (2006) şi ”Evanescence” (2011) -, a fost recompensată cu două premii Grammy în anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" şi "Best Hard Rock Performance".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.