Formaţii din Franţa şi Elveţia vor concerta în deschiderea show-ului pe care trupa progressive metal Gojira îl va susţine, pe 4 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

The Blackmordia, una dintre cele mai tinere formaţii metal din Franta, şi elvetienii de la Xaon, care au participat la ediţie din 2016 a festivalului Metalhead Meeting de la Bucureşti, vor urca pe scena Arenelor Romane.

Biletele la categoria golden circle pentru concertul din 4 iulie au fost epuizate încă din luna aprilie. Până pe 15 iunie, biletele categoriei acces general costă 90 de lei. Între 15 iunie şi 4 iulie, ele costă 95 de lei, iar în ziua concertului, un bilet va avea preţul de 100 de lei. Ele pot fi cumpărate din reţeaua Iabilet.ro şi de la intrarea în spaţiul de concert.

Grupul The Blackmordia a concertat pe aceleaşi scene cu trupe ca August Burns Red, The Word Alive şi Betraying the Martyrs, susţinând până în prezent peste o sută de spectacole. Cel mai nou single al trupei, "Lying To Ourself", poartă semnătura lui Al Groves, producător englez responsabil pentru cel de-al cincilea album la trupei Bring Me the Horizon, "That's the Spirit".

Proiectul Xaon a apărut în 2015, fiind format din doi muzicieni profesionişti, Vincent Zermatten şi Florian Jacot-Descombes. Recent, Xaon a anunţat o prezenţă permanentă în componenţa sa - vocalistul de origine franco-americană Rob Carson. Primul EP al trupei poartă numele "Face of Balaam" şi a fost promovat anul trecut printr-o serie de concerte în Europa, printre care şi cel susţinut la Bucureşti. Xaon va reveni pentru a-şi prezenta albumul "The Drift", lansat recent sub egida casei de discuri Sliptrick Records.

Înfiinţată în 1996, la Bayonne (Franţa), trupa Gojira este formată din Joe Duplantier - voce, Mario Duplantier - tobe, Christian Andreu - chitară, Jean-Michel Labadie - bas. Cel mai recent album al grupului, "Magma", al şaselea material de studio al formaţiei, a fost lansat in iunie 2016 prin Roadrunner Records şi a fost aclamat la nivel mondial. În plus, cu acest album, Gojira a fost nominalizată la premiile Grammy pentru a doua oară. Gojira a concertat pentru prima dată în România în 2013, la Rockstadt Extreme Fest de la Râşnov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.