Actorul şi muzicianul american Johnny Depp a transmis un mesaj video spectatorilor din România, vineri, cu câteva zile înainte de concertul pe care îl va susţine alături de trupa The Hollywood Vampires, luni seară, la Romexpo, în Capitală, informează organizatorii evenimentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unul dintre cele mai aşteptate concerte ale verii 2016 se apropie cu paşi repezi. Mai sunt doar câteva zile până când trupa The Hollywood Vampires, înfiinţată de Johnny Depp, Alice Cooper şi Joe Perry, acompaniaţi de Robert DeLeo şi Matt Sorum vor susţine pe scena de la Romexpo un show unic, în pur stil american, informează organizatorii, Phoenix Entertainment.

Formaţia a ajuns la Bucureşti şi este foarte curioasă să descopere România. Johnny Depp a ţinut să transmită personal un mesaj către fani, pe care îi aşteaptă în număr cât mai mare la concertul de pe 6 iunie.

”Salut, sunt Johnny Depp din trupa The Hollywood Vampires şi vreau să ştiţi că vom cânta luni, pe 6 iunie, la Romexpo. Este o arenă din Bucureşti. Sperăm să vă vedem acolo. Va fi amuzant. Să vă distraţi!”, a declarat Johnny Depp pentru fanii lui din România. 

Mesajul superstarului american poate fi vizionat la următoarea adresă de internet: https://youtu.be/vfOh77IuCg8

Biletele pentru concertul Hollywood Vampires se pot achiziţiona în continuare din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor şi au preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei. Biletele vor fi disponibile şi la casa de bilete situată la intrarea în spaţiul de concert.

Rockerii de la The Hollywood Vampires au ales doar 5 ţări europene în care să concerteze anul acesta, printre care şi România, show-ul de la Bucureşti fiind singurul din estul Europei. 

Formaţia The Hollywood Vampires vine în România în acelaşi an în care a concertat şi pe scena galei de decernare a premiilor Grammy, acolo unde i-a adus un tribut lui Lemmy Kilmister, solistul trupei Motorhead.

Concertul pe care supergrupul The Hollywood Vampires îl va susţine, luni, la complexul Romexpo din Bucureşti va începe, de la ora 21.00,
Accesul în perimentrul destinat evenimentului se va face pe la poarta C, din bulevardul Expoziţiei.

Porţile se vor deschide la ora 18.00, iar DJ Hefe va mixa până la începerea show-ului trupei Robin and the Backstabbers, de la ora 19.30. La ora 21.00 este programată intrarea în scena a supergrupului The Hollywood Vampires.

Accesul copiiilor, indiferent de vârstă, se va face pe bază de bilet şi aceştia trebuie să fie însoţiţi de un adult, de asemenea, posesor de bilet. Totodată, părinţilor le este recomandat să le asigure copiilor căşti de protecţie.

La intrarea în spaţiul evenimentului, vor fi amplasate detectoare de metale, iar spectatorii vor fi verificaţi cu scopul de a nu introduce obiecte interzise, precum sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căşti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.

În plus, nu este permis accesul în spaţiul destinat evenimentului nici cu băuturi sau mâncare şi nici cu umbrele.

În zona de eveniment băuturile şi mâncarea se vor putea achiziţiona pe bază de jetoane, iar preţul unui jeton va fi de 7 lei.

Cei care îşi vor deschide un cont Uber vor putea merge spre şi de la concert, beneficiind de o reducere de 25 de lei, dacă vor folosi codul ”phoenixentertainment”.

The Hollywood Vampires va concerta, în premieră în România. Membrilor de bază ai grupului - Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) şi actorul-muzician Johnny Depp - li se vor alătura Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses şi Velvet Revolver) şi Tommy Henriksen (Alice Cooper Band). 

Supergrupul The Hollywood Vampires a fost fondat în urmă cu un an. A lansat albumul omonim de coveruri, pe 11 septembrie 2015, un tribut adus grupului cu care Alice Cooper obişnuia să consume alcool în anii '70, din care făceau parte, printre alţii, John Lennon, Keith Moon, Marc Bolan şi Harry Nilsson.

Pentru acest album, trupa a colaborat cu artişti precum Slash, Paul McCartney, Brian Johnson şi Dave Grohl.

Pe lângă piese ca ”Jeepster” (T-Rex), ”Whole Lotta Love” (Led Zeppelin),  ”My Generation” (The Who) şi ”Manic Depression” (Jimi Hendrix), materialul de studio cuprinde şi două compoziţii originale, semnate de Johnny Depp şi Alice Cooper, între alţii.

Alice Cooper şi Joe Perry (Aerosmith) au concertat la Bucureşti în 2007, respectiv 2010.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.