Formaţia australiană metalcore Parkway Drive va concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe 20 aprilie, unde îşi va prezenta cel mai nou album, ”Ire”, iar biletele sunt disponibile la preţul de 90 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La evenimentul din Capitală vor participa şi trupele americane Stick To Your Guns şi Darkest Hour, iar în seara evenimentului, biletele vor costa 110 lei, informează organizatorii.

Formată din Winston McCall (voce), Luke Kilpatrick (chitară), Jeff Ling (chitară), Ben Gordon (tobe) şi Jia O'Connor (bas), formaţia a luat fiinţă în 2003. A lansat cinci albume, un EP şi două DVD-uri, un split album, şi o carte intitulată ”Ten Years of Parkway Drive”. Cel mai recent album, ”Ire”, a fost lansat în septembrie 2015. Cu prilejul acestui nou produs, Parkway Drive a pornit în turneu în Australia, America de Nord şi Europa.

Concertul de la Bucureşti este organizat de Rockstadt Extreme Fest.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.