Foo Fighters au anunţat că vor continua ca trupă după moartea tobosarului lor, Taylor Hawkins, în martie anul trecut, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o postare pe Instagram, grupul rock a vorbit despre anul 2022 ca "cel mai dificil şi tragic an pe care trupa noastră l-a cunoscut vreodată".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Foo Fighters (@foofighters)

Ei au spus că se vor întâlni cu fanii "în curând", dar că  fără Hawkins "vor fi o trupă diferită în viitor". "Foo Fighters s-a format în urmă cu 27 de ani pentru a reprezenta puterea de vindecare a muzicii şi o continuare a vieţii". "Şi, în ultimii 27 de ani, fanii noştri au construit o comunitate la nivel mondial, un sprijin care ne-a ajutat pe noi toţi să trecem împreună prin cele mai întunecate momente".

De asemenea, muzicienii i-au adus un omagiu lui Hawkins, care a înregistrat opt ​​albume de studio cu trupa. "Fără Taylor, nu am fi devenit niciodată trupa care am fost - şi fără Taylor ştim că vom fi o trupă diferită în viitor", au spus aceştia.

"Ştim, de asemenea, că voi, fanii, aţi însemnat pentru Taylor la fel de mult pe cât a însemnat el pentru voi. Şi ştim că atunci când ne vom vedea din nou - şi o vom face în curând - el va fi acolo în spirit cu noi toţi în fiecare noapte".

Hawkins, care a fost toboşar în turnee pentru Sass Jordan şi Alanis Morissette, a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 2021 ca membru al Foo Fighters.

În 2005 a fost votat „cel mai bun toboşar rock” de revista britanică de specialitate Rhythm.

Moartea sa la vârsta de 50 de ani la Bogotá, Columbia, în 2022, a şocat lumea muzicii. A fost omagiat, printre alţii, de Sir Mick Jagger, Sir Elton John, Roger Taylor, Miley Cyrus şi Liam Gallagher.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.