Grupul american de rock Foo Fighters, care şi-a anulat turneul din 2022 după moartea în martie a bateristului Taylor Hawkins, a anunţat miercuri, două concerte pentru a-i aduce un omagiu în septembrie, la Londra şi Los Angeles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceste concerte, pe 3 septembrie pe Stadionul Wembley din Londra şi pe 27 septembrie la Inglewood Forum din Los Angeles, vor reuni artişti, a căror listă nu este încă cunoscută, familia Hawkins şi, „desigur, fraţii săi de la Foo Fighters pentru a celebra memoria lui Taylor şi moştenirea sa ca emblemă a muzicii rock”, a spus trupa într-un comunicat.

Recunoscut după energia sa pe scenă, unul dintre pilonii grupului lui Dave Grohl, din care făcea parte din 1997, bateristul a murit subit, la vârsta de 50 de ani, în noaptea de 25 spre 26 martie, într-un hotel din Bogota, înaintea unei concert în capitala Columbiei.

O analiză toxicologică prezentată de procuratura columbiană a raportat THC (canabis), antidepresive şi opiacee în corpul său, fără a preciza motivele morţii.

Taylor Hawkins a cântat la tobe la unele dintre cele mai importante melodii ale lor, inclusiv „Learn to Fly” şi „Best of You”. Anterior el fusese toboşar pentru Alanis Morissette.

Foo Fighters, trupa fostului baterist Nirvana Dave Grohl, şi-a sărbătorit anul trecut cea de-a 25-a aniversare şi a produs recent „Studio 666”, un film de groază rock.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.