Trupa rock americană Foo Fighters a amânat concertul programat pentru weekendul acesta la Los Angeles din cauza unui caz confirmat de Covid-19 „în cadrul organizaţiei Foo Fighters”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În anunţul făcut pe reţelele de socializare nu a fost specificată data până la care va fi amânat show-ul din 17 iulie.

Contaminarea a apărut „în ciuda faptului că am făcut totul pentru a urma protocoalele CDC (Centrul pentru Controlul şi Prevenţia Bolilor, n.r.) şi regulile locale privind Covid-19”, au spus membrii trupei.

Nu a fost dezvăluit cine a fost testat pozitiv.

„Din precauţie şi grijă pentru siguranţa trupei, echipei şi, mai ales, a fanilor, show-ul de sâmbătă de la Los Angeles Forum va fi amânat la o dată ce urmează să fie anunţată”.

Concertul ar fi fost primul la capacitate completă a sălii cu 18.000 de locuri de la începutul pandemiei.

Pentru accesul în sală este solicitată o dovadă a vaccinării împotriva Covid-19 sau a unui rezultat negativ la un test Covid-19.

La Madison Square Garden, unde Foo Fighters a concertat recent, accesul a fost permis doar persoanelor cu schema completă de vaccinare, fapt care a atras critici din partea fanilor neimunizaţi, protestând că este vorba despre discriminare şi segregare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.